Retkivinkki 2: Väinö Variksen luontopolku

Tässä on Nummen Eränkävijöiden retkivinkki-sarjan toinen retkikohde. Retkivinkkisarja siis esittelee retkikohteita Hämeenlinnassa ja sen lähiympäristössä. Kohteet voivat olla vähemmän tunnettuja kuin yleiset retkipaikat… Hauskoja retkiä!

Retkivinkki 2: Väinö Variksen luontopolku

Väinö Variksen luontopolku on Nummen Eränkävijöiden toteuttama rastirata perheen pienemmille Loimalahdessa. Mutta miksei myös aikuisillekin.

Polku kulkee Hämeenlinnan Loimalahden rannassa, Tervaniemessä (Loimalahdentie 79). Polun varrella on rasteja, jotka ovat merkattu partio kyltillä ja Väinö Variksen kuvalla. Rasteilta löydät pieniä tehtäviä, joita varten et tarvitse muutakuin hyvää mielikuvitusta. Väinö Variksen luontopolku kulkee pääosin luonnon polkua pitkin, joten lastenrattailla siellä ei pääse kulkemaan.

Tervaniemessä on myös kota, jos nälkäiset seikkailijat tarvitsevat evästä. Alla olevan kartan avulla löydät rastien sijainnit.

Ps. Jos käyt retkipaikoilla, niin ota kuva instagramiin ja tägää @nummenerankavijat ja laita #nuervinkkaa, niin muutkin voivat löytää uusia retkikohteita.

Nummen Eränkävijät toivottaa hyvää pääsiäistä!

Jenny