Aikuisena partioon

Partio tarjoaa mielenkiintoista ja antoisaa toimintaa myös aikuisille. Jokaiselle aikuiselle löytyy partiossa oma paikka ja tehtävä, ja toimintaan voi osallistua omien resurssien ja taipumusten mukaan. Aikuiset mahdollistavat partiotoimintaa lapsille ja nuorille. Samalla saat itse uusia elämyksiä, kokemuksia ja uusia ystäviä. 

Perehdytyskoulutus aikuisille

Nummen Eränkävijät järjestää suositun Aikuisena partioon -perehdytyskoulutuksen uusille aikuisille partion ja Nummen Eränkävijöiden perusteisiin kerran tai kaksi vuodessa.

Tule mukaan! Partio on Suomen suurin vapaaehtoisvoimin toimiva nuorisoliike, ja voit olla mukana mahdollistamassa unohtumattomia elämyksiä lapsille ja nuorille. Parasta partiossa ovat retket ja leirit, toiminta ulkona luonnossa ja yhdessä tekeminen. Toimintaa on kaiken ikäisille ”vauvasta vaariin”.

Koulutus koostuu kolmesta noin 2 tunnin mittaisesta koulutustuokiosta sekä yön yli retkestä yhdessä muiden lippukunnan aikuisten kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita – koskaan ei ole liian myöhäistä. Hyppää mukaan elämäsi seikkailuun ja tule tekemään uusia muistoja kanssamme!

Koulutus antaa sinulle perusteet partiosta ja toiminnasta partiossa, mm:

  • Mitä partio on?
  • Kasvatustavoitteet, partiomenetelmä ja ikäkaudet
  • Mitä aikuiset voivat tehdä partiossa
  • Turvallisuus partiossa
  • Retkitaitojen perusteita
  • Millainen on Nummen Eränkävijät ry

Koulutustuokiot järjestetään lippukunnan koloilla ja leirialueella Vesajärvellä, Hämeenlinnassa. Osallistujille ilmoitetaan tarkemmat paikat.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä koulutuksen vetäjään pestijohtaja Henna Ylitoloseen: henna.ylitolonen@nuer.fi

Koulutuksen päätteeksi saat todistuksen, annat halutessasi partiolupauksen ja kaulaasi kiedotaan Nummen Eränkävijöiden partiohuivi. Olet valmis!