Retkelle Evolle

Lähde Nummen Eränkävijöiden ja Hämeenlinnan Ladun matkaan retkeilemään Evolle 10.-11.6.2023! Luvassa metsäaktiviteetteja, retkiruokaa, tulentekoa, majoite-esittelyä, kenttäsauna ja pakoteltta!

Tapahtuma järjestetään Evon Leirialueella Ylisen Rautjärven rannalla, Käenpesä-laavun ja Uittaja-lohkon läheisyydessä (Saukonojantieltä opasteet ja parkkipaikka).

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki retkeilystä kiinnostuneet vauvasta vaariin. Tule mukaan yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Vietetään hauska yhteinen viikonloppu retkeillen ja retkeilyn saloihin tutustuen. 

Viikonloppu aloitetaan leirin pystytyksellä: majoittuminen tapahtuu omin retkimajoittein, esimerkiksi teltassa tai riippumatossa. Ruuat valmistetaan itse omin keittimin. Voit osallistua yhteisesti järjestettävään retkiruokaopastukseen ja näin saada uusia ideoita retkiruuan valmistukseen. Ennalta mukaan otettavat raaka-aineet ilmoitetaan retkikirjeessä lähempänä tapahtumaa. Tarvittaessa kysy retkikeitintä lainaan paikan päällä.

Tapahtumassa perehdytään retkeilyyn, metsässä liikkumiseen, eri tulentekotapoihin sekä retkeilyvarusteisiin ja niiden huoltoon. Illalla kokoonnutaan yhteisen nuotion ääreen ja pidetään pieni yhteinen iltaohjelma. Mahdollisuus kokeilla kenttäsaunaa ja käydä myös uimassa. Voit testata taitojasi ja nokkeluuttasi myös pakoteltassa. Lapsille on myös hauskaa ohjelmaa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!