Nummen Eränkävijöiden Johtajailta

Nummen Eränkävijät vietti Johtajailtaa Muistelemispäivänä 22.2. Poltinahon seurakuntatalon takkahuoneessa. Paikalle oli saapunut parisenkymmentä NuErin partiojohtajaa ja kutsuvierasta.

Organisaatiokonsultti Mikko Sulander Tampereen hiippakunnasta herätteli meitä alustuksellaan pohtimaan omaa johtajuuttamme systeemin osana. Jokaisella organisaatiolla on muodostunut systeemi, ja pystyäkseen johtamaan on johtajan mm ymmärrettävä, miten tämä systeemi toimii.

Oman johtajuuden pohdiskelu on aina ajankohtaista. Erityisen hyvän tilaisuuden tähän tarjoaa partiojohtajan jatkokurssi Kolmiapila-Gilwell. NuEr Johtajaillassa Ko-Gi –ohjaaja Markus ”Mike” Leivuori luovutti tunnukset Anu ”Esme” Niemelle suoritetun kurssin merkiksi. Luovutusta olivat todistamassa myös Ko-Gi 128 kurssinjohtaja Anne ”Herkku” Toukonen ja Pöllö-vartion Luotsi Perttu Willman.

Johtajailta tarjosi mainion tilaisuuden paitsi johtajuuden pohdintaan, myös vilkkaaseen keskusteluun ajankohtaisista partioaiheista yli lippukuntarajojen.

Mikko antoi ajattelemisen aihetta johtajuudesta
Ko-Gi -ohjaaja Mike luovutti tunnukset Esmelle suoritetun kurssin merkiksi.
Vasemmalta Perttu, Herkku, Esme ja Mike
Illan runsaasta kahvipöydästä vastasivat Henna ja Eemeli
Jännityksen lauettua irtosi jo Esmelle tyypillinen hymykin