NuErin kevätreissu NU-PELI 2023

Nummen Eränkävijöiden perinteinen kevätreissu järjestettiinkin tänä keväänä Loimalahden leirikeskuksessa. NU-PELI 2023 oli nimensä mukaisesti kaikkea NuErin pelaamista ja pelejä: viikonlopun aikana kaikki lippukunnan ikäkaudet pääsivät pelailemaan ja testailemaan taitojaan erilaisissa leikkimielisissä kisoissa.

Jokainen leiriläinen teki viikonlopun aikana itselleen solmutaulun: sudenpennuilla solmuja oli aavistuksen vähemmän ja seikkailijat ja sitä vanhemmat saivat jo melko mittavat solmuilut tauluunsa. Erityismaininta sisupartioryhmä Kultakaloille, jotka saivat ensimmäisenä komeat solmutaulunsa valmiiksi!

Solmujen lisäksi päästiin etsimään aarteita leirikeskuksen sisältä ja osallistumaan rastirataan leirikeskuksen maastossa. Rasteilla testattiinkin jos jonkinlaista taitoa: esineiden tunnistamista pelkän tuntoaistin avulla, trangiankäyttötaitoja, esteradasta selviytymistä ja EA-taitoja kiperässä ensiaputilanteessa.

Tokihan leiriin kuuluu myös päivän hyvät työt ja palvelutehtävä: siispä jokainen pääsi kantamaan tulevan kesän nuotiopuita liiteristä rantasaunalle. Hurjimmat juoksuttivat viisi sylillistä alas rantaan.

Välillä hiljennyttiin iltaohjelman ja iltahartauden äärelle. Tosin eräänkin illan toto-pelissä oli hiljentyminen kaukana kun kaikki kannustivat kisassa omaa suosikkiaan.

Pitkin leiriä pelattiin ulko-Kimbleä, huojuvaa tornia, labyrinttia, muistipelejä ja erinäisiä lautapelejä ja korttipelejä. Myös aikuisprtio pääsi vaivaamaan aivonystyröitään hillittömän haastavien kuva-arvoitusten parissa. Viikonlopun päätteeksi kisailtiin Loimiksen tähteä, ja vaikka metsässä vilisi suorastaan erittäin röyhkeitä rosvoja, neljän neuvokkaan miehen ryhmän onnistui löytää Loimiksen tähti ja toimittaa se pankkiirille ajoissa.

Leirin päätteeksi Chili-seikkailijat antoivat lupauksensa ja siirtyivät uuteen ikäkauteen. Siirtymästä liikkuu edelleen villejä huhuja: joku puhuu valtaisasta poreammeesta Alajärven keskellä yön pimeydessä, joku limalöllöstä josta oli pakko käsin löytää merkkejä. Mene ja tiedä, pääasia että meillä on nyt lippukunnassa uusi tarpojaryhmä. Onnea Chili-tarpojille!