Itsenäisyyspäivän juhlintaa

Nummen Eränkävijöiden partiovuosi huipentui taas Itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2023. Tunnelmallisessa Vanajan kirkossa saimme kuulla monen pienen ja isommankin, ikäkaudesta toiseen siirtyvän antavan partiolupauksensa. Juhlassa jaettiin myös lippukunnan pronssisia ja hopeisia ansiomerkkejä partion hyväksi tekemässään työssä kunnostautuneille lippukunnan johtajille. Onneksi olkoon kaikille palkituille!

Kirkkojuhlan jälkeen siirryimme järjestäytymään kynttiläkulkueeseen yhdessä partiolippukunta Wanajan Ilveksen kanssa. Laskimme sankarihaudoille seppeleen ja kynttilät, ja muistelimme hetken niitä, joiden ansiosta saamme elää vapaassa maassa ja itsenäisessä Suomessa.

Juhlallisen kunniakäynnin jälkeen virkistäydyimme vielä glögeillä ja joulutortuilla Vanajan seurakuntatalolla, ja siellä partiolaiset saivat odotetut tonttumerkit adventtikalenterien huippuhienosta myyntisuorituksesta sekä kuluneen syksyn aikana saavutetut suoritusmerkit. Nyt käymme joulutauolle, vaikkakin ensi kevään toimintakautta valmistellaan toki jo innokkaasti!

Kuvat: Hannu Eerola