Kesäleiri Tapiola 28.6.-2.7.2023 Räyskälässä

Jaakon Samoojat, Liekkitytöt, Kaskenkaatajat, Wanajan Ilves ja Nummen Eränkävijät viettävät yhteistä kesäleiriä tutustuen suomalaisiin kansanperinteisiin. Saamme vieraaksi leirille myös Suomessa asuvia ukrainalaisia partiolaisia.

“Tervetuloa Tapiolaan, maahan jossa asuvat eläimet ja myyttinen metsän väki. Siellä voit nähdä myös Tapion ja Mielikin.”

Leiriohjelmassa sukellamme maagiseen suomalaiseen tarustoon. Kukapa tietää, vaikka jättiläiset, metsänpeikot tai keijukaiset pilkahtelisivat puiden välissä, kun Tapiolan tanhuvilla leireilemme.

Yhdessä teemme tekoja paremman maailman puolesta. Torjumme eriarvoisuutta, epätasa-arvoa ja köyhyyttä sekä huomioimme kestävän kehityksen. Ohjelmaa teemme leikkiä lyöden ja esimerkiksi vanhoja kädentaitoja oppien.

Tarpojat ja samoajat käyvät vaelluksella, jossa myös testataan heidän kyvykkyyttään. Toivomme hartaasti, etteivät he joudu metsänpeittoon tai Näkin viemiksi!

Aikataulu

Ke 28.6. Vanhemmat seikkailijat (tänä vuonna 13 v. täyttävät) ja sitä vanhemmat leiriläiset saapuvat leirille yhteiskuljetuksella lounaan jälkeen (reitti Hämeenlinna-Renko-Räyskälä).

Pe 30.6. Sudenpennut ja nuoremmat seikkailijat saapuvat yhteiskuljetuksella leirille. Myös perhepartiolaisten, sisupartiolaisten ja ukrainalaisten leiri alkaa perjantaina.

Su 2.7. Leiri päättyy sunnuntaina päivällä ja bussi lähtee kohti Hämeenlinnaa.

Ilmoittautuminen ja leirimaksu

Leirille ilmoittaudutaan viimeistään maanantaina 15.5.2023 Kuksa-jäsenrekisterin kautta osoitteessa www.kuksaan.fi/59960. Jos perheestä osallistuu useampi leiriläinen, muista ilmoittaa kaikki erikseen. Lippukunta laskuttaa leirimaksun osallistujilta. EVP:t eli ei-vielä-partiolaiset ovat myös tervetulleita mukaan leirille ja heitä kannattaa houkutella mukaan niin leiriläisiksi kuin leirin tekijöiksi. Leirille on mahdollista tulla myös päiväkävijäksi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu ja ohjeistus ilmoittautumisen jälkeen.

Leirin hinta

NuEr tukee leirille lähtijöitä maksamalla 40 % leiriläisten osallistumismaksusta ja 60 % pestiläisten osallistumismaksusta. Näin ollen nämä summat jäävät osallistujien maksettavaksi:

Koko leiri (ke-su)                        leiriläinen 48 € / pestiläinen 32 €

Perjantai-sunnuntai                  leiriläinen 24 € / pestiläinen 16 €           

Päivämaksu                                 leiriläinen 15 € / pestiläinen 10 €

Vapautus leirimaksusta

Vapautusta leirimaksusta voi anoa suoraan oman lippukunnan hallitukselta esimerkiksi oman ryhmänjohtajan kautta tai hallitus@nuer.fi.

Lisätiedot

Lisätietoja leiristä voi kysyä staabin eli leiritoimikunnan yhteisestä sähköpostiosoitteesta: kesaleiritapiola@gmail.com tai suoraan leirin johtajalta Sanna Uotila (WaIl),

s-posti: sanna.uotila@partio.fi, puhelin: 0415069117

PS. Leiritunnelmaan voit virittäytyä jo etukäteen virkkaamalla!

Siihen voi osallistua myös mummi, kummi, serkku, naapuri tai kaimasi virkkaamalla “isoäidinneliöitä”. Langan tulee olla konepestävä, hienopesu 40 °C puikot/virkkuukoukku: 3,5–4 mm, esim. Novita: 7-veljestä, Kaupunkilanka: Kivijalka, House: Onni, Kotikulta: Harmonia, Myhome: sukkalanka.

Neliöistä valmistetaan leirillä peitto, joka annetaan yhdessä valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ohje löytyy täältä: https://punomo.fi/kasityotekniikat/lankatekniikat/virkkaus-tekniikat/virkkauslajit/palavirkkaus/virkkaa-iki-ihania-isoaidinnelioita/

TERVETULOA TAPIOLAAN!