Nummen Eränkäviöiden Ilves-info

Ilves19 on hämäläisten partiolaisten piirileiri Evon leirialueella Hämeenlinnassa 24.7.-1.8. Sudenpentujen lyhyempikestoinen leiri on kestoltaan 24.-27.7.2019
 
Ilvekselle osallistuvat kaikki ikäkaudet, ja leirille on ilmoittautunut yli 4500 partiolaista! Leirin teemana on tulevaisuus. Nappaa virtuaalilasit päähän ja lähde mukaan seikkailuun!
 
Piirileireillä on Hämeen partiopiirin alueella pitkät perinteet; niitä on järjestetty lukuisia eri vuosikymmenillä. Piirileirit tarjoavat parasta partiohauskaa: suuria elämyksiä, uusia ystäviä ja itsensä ylittämistä. Näitä kunniakkaita tassunjälkiä seuraa myös Ilves19, tiedossa on unohtumattomia elämyksiä aivan kaikille. Loikkaa mukaan!


Tietoa Nummen Eränkävijöille!

Tervetuloa vierailupäivään

Vierailupäivä järjestetään lauantaina 27.7.2019 klo 11-17, jolloin myös sudenpentujen leiri päättyy.

Leirin vierailupäivä tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kurkistamaan, miltä isolla partioleirillä oikein näyttää sekä tietysti tapaamaan omia leirillä olevia läheisiään. Vierailupäivään ovat tervetulleita leiriläisten kotiväki, mummut, papat, kummit, kaverit ja ihan kaikki kiinnostuneet!

Vierailupäivän liput ovat myynnissä 1.4.-20.7.2019 Tiketin kautta. Vierailupäivän lippuun sisältyy pääsy leirialueelle, lounas ja kahvi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.ilves19.fi/vierailupaiva/

Kotiinkuljetus sudenpentuleiriltä

Sudenpentuleirin jälkeen kotiin palaavat leiriläiset voivat ostaa paluulipun yhteiskuljetukseen. NuEr maksaa kyydin jälkikäteen leiriläisille. Ota yhteys asiasta rahastonhoitaja@nuer.fi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.ilves19.fi/vierailupaiva/

Ilves19 leirituotteiden tilaaminen

Ilves19 leirituotteet ovat tilattavissa ennakkoon verkkokaupan kautta. Verkkokauppaan pääset osoitteella https://suomenkolibri.fi/ilves19/ . Verkkokaupan salasana on Ilves19.

Ennakkotilattavia leirituotteita toimitetaan kahdella tavalla:

  • Ilmaisella yhteistoimituksella lippukuntaan (Nummen Eränkävijät)
  • Postilla kotiosoitteeseen lisämaksusta (9,90€)

Leirituotteiden ennakkomyynti jatkuu huhtikuun loppuun asti. Kaikkien ennakkotilattujen leirituotteiden toimitukset alkavat viikolla 23 toimitustavasta riippumatta. Huutomerkillä merkityt tuotteet ovat vain ennakkomyynnissä. Muita tuotteita voi tilata vielä huhtikuun jälkeen kotiosoitteeseen lisämaksulla ja niitä on myynnissä myös leirillä.

Leirikirje

Leirille ilmoittautuneille on luvassa ensimmäinen Ilves-leirikirje maaliskuun loppuun mennessä. Kirje toimitetaan sähköpostitse Kuksassa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Alaikäisten leiriläisen leirikirje toimitetaan sekä huoltajille että huollettaville, mikäli alaikäisellä leiriläisellä on Kuksaan merkitty sähköpostiosoite.
Mikäli leirikirjettä ei ole kuulunut huhtikuun alkuun mennessä, kannattaa ensin tarkistaa sähköpostin roskapostilaatikko ja olla vasta sen jälkeen yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen info@ilves19.fi.


Ilves 2019 viralliset sivut löytyvät osoitteesta: http://www.ilves19.fi/


Ilves19 - Päiväleiri

Ilves19 – Päiväleiri

llves19 -piirileirille on mahdollista tulla mukaan myös päiväleiriläisenä. Päiväleiriliput ovat myynnissä 31.7.2019 klo 22.00 saakka myös Tiketti.fi:n lippukaupassa. Päiväleirilippu 40 ...
Lue Lisää
Viimeinen mahdollisuus päästä Ilvekselle

Viimeinen mahdollisuus päästä Ilvekselle

Ilmoittutuminen päättyy tänään! Ilmoittaudu nyt www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
1 Päivä

1 Päivä

Olethan muistanut ilmoittautua? Ilmoittaudu viimeistään nyt www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
2 Päivää

2 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
3 Päivää

3 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
4 Päivää

4 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
5 Päivää

5 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
6 Päivää

6 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
7 Päivää

7 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää
8 Päivää

8 Päivää

Ilmoittaudu www.ilves19.fi ...
Lue Lisää